ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

ارتباط دسترسی زودهنگام به تلفن همراه با ناراحتی روانی در بزرگسالی

نتایج یک مطالعه علمی که پیش از این انجام شده است، اما به‌تازگی در رسانه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته، ممکن است باعث شود والدین استفاده فرزندانشان را از تلفن همراه محدود کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 25
کد خبر: ۲۲۹۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در هفته‌های گذشته نموداری از نتایج یک پژوهش علمی به‌طور گسترده منتشر شد، مبنی بر این که بزرگسالانی که در دوران تحصیل در مدارس ابتدایی تلفن هوشمند داشتند، نسبت به کسانی که در اواخر نوجوانی این دستگاه‌ها را دریافت کردند، سلامت روانی بسیار بدتری را گزارش کردند.

یک گروه غیرانتفاعی «سپین لبز» (Sapien Labs) سال گذشته این مطالعه را انجام داد و بیش از ۲۷ هزار جوان ۱۸ تا ۲۴ ساله را در سراسر جهان بررسی کرد.

نتایج به دست آمده حاکی از آن بود که رابطه بین سن دریافت اولین گوشی هوشمند و سلامت روان در بزرگسالی به‌ویژه برای زنان قابل توجه است.

از میان زنان شرکت‌کننده در این نظرسنجی، ۷۴ درصدی که برای اولین بار در سن شش سالگی گوشی هوشمند دریافت کردند، اعلام کردند که از نظر ذهنی مضطرب هستند یا ناراحتی دیگر مربوط به سلامت روان دارند. این در حالیست که تنها ۵۲ درصد از افرادی که اولین گوشی همراه را در ۱۵ سالگی دریافت کردند، از اختلال روان گلایه داشتند.

به گزارش «بیزینس اینسایدر»، پیش از این نیز سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) توصیه کرده بود که به‌منظور مقابله با اختلال در کلاس درس، بهبود یادگیری و کمک به محافظت از کودکان در برابر آزار و اذیت سایبری، استفاده از تلفن هوشمند در مدرسه‌ها ممنوع شود.

یونسکو تاکید کرد شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد استفاده بیش از حد از تلفن همراه با کاهش عملکرد آموزشی مرتبط است و استفاده گسترده و زیاد از این فناوری بر ثبات عاطفی کودکان اثر منفی می‌گذارد.

بر اساس ارزیابی ۲۰۰ نظام آموزشی گوناگون در سراسر جهان، یونسکو تخمین زده است که یکی از هر چهار کشور از راه تصویب قانون یا مقررات دیگر، استفاده از تلفن هوشمند را در مدرسه ممنوع کرده است.

از میان این کشور‌ها می‌توان به چین اشاره کرد که استفاده از تلفن هوشمند در مدرسه‌ها را ممنوع کرد یا فرانسه که در سال ۲۰۱۸ سیاست‌هایی را در این باره به کار بست و هلند که از سال ۲۰۲۴ محدودیت‌هایی را اعمال کرده است. / ایسنا

ارسال نظر